Cosmetische Haarwerken

fill-in1voorfill-in1na

Flip-in Hair

Met een haarverlenging of haaraanvulling van de Flip-In kan meer lengte en volume worden gecreƫerd. De Flip-In is een enkele baan echt haar met een doorzichtige draad aan de voorzijde. Aan deze voorzijde haalt u uw eigen haar over de draad heen. Op deze manier blijft de trens (de officiƫle naam voor een baan haar) dan eenvoudig hangen. Uw haar wordt hierdoor op een eenvoudige, snelle manier voller en langer, zonder beschadiging!
Een uitstekende oplossing voor een avond lang haar of voor een speciale gelegenheid.

 

Tracks

Dit is een variant op de Flip-In. Bij deze haarverlenging of aanvulling wordt geen draad gebruikt, maar een clip. Ook een track is heel eenvoudig zelf te bevestigen en weer los te maken. Een fluitje van een cent zelfs.
Als je wat dunner haar wilt aanvullen is dit een goede manier om het haar meer volume te geven of het langer te maken. Door gebruik te maken van clips wordt het eigen haar met Tracks zo min mogelijk beschadigd

fill-in3voorfill-in3na

Haaraanvulling

Glamour, volume, lengte: filmsterrenhaar, de droom van elke vrouw! Het haar voller of langer maken vanaf de bovenzijde geeft schitterende effecten. Het haar wordt hierdoor optisch voller vanuit de kruin en met zo'n aanvulling kan dan elke haardos dansen en bewegen als in een televisiecommercial. Het kan gedragen worden wanneer u maar wilt, alleen naar een feest of partij, maar ook dagelijks. Laat u verrassen door de vele mogelijkheden op dit gebied. Ook hierbij zijn zowel de losse bevestiging met een clip, als de vaste bevestiging met verbinding met het eigen haar mogelijk. Een leuke en modieuze manier om uw haar er steeds anders te laten uitzien.

cosmetisch-haarwerk1

Haaraccessoires

Alles is mogelijk: van knotje tot vlecht, van Grace Kelly-rol tot welke fantasievorm ook. Ik kan het in synthetisch en echt haar leveren maar ik kan ook een accessoires van exact dezelfde haarsoort als uw natuurlijke haar en natuurlijk in precies dezelfde kleur voor u ontwerpen. Wat betekent dat u zelfs met een specifieke wens bij Hairstudio de Oase terecht kunt, graag zelfs ! Ik ben dol op nieuwe dingen en ga iedere dag opnieuw de uitdaging aan om het beste uit mijzelf te halen. Bij Hairstudio de Oase Krijgt u oprechte aandacht, creativiteit en kwaliteit.

 

Contact

Hairstudio de Oase
Abeltasmanplein 3
1448NL Purmerend
(De zorgcirkel lokatie Zuidland A-023)

 

Tel: 0299640553

Mobiel: 0612233162

Google map

Openingstijden

Haarwerksalon

Uitsluitend op afspraak,
Maandag t/m Zaterdag 
Ik kom ook aan huis en in het ziekenhuis

Kapsalon

Uitsluitend op afspraak,
dinsdag en donderdag 9:30 17:30 uur