Kale plekken op het hoofd

Kale plekken op het hoofd door bijvoorbeeld littekens kunnen zowel tijdelijk als blijvend van aard zijn. Het is van belang om te kijken welke oplossingen er zijn om deze kale plekken op het hoofd te bedekken, zodat ze niet of veel minder opvallen.

Kale plekken door littekens van een operatie

Indien u een operatie aan het hoofd heeft moeten ondergaan en hierdoor een blijvend litteken is ontstaan, is hier gelukkig wel een mooie oplossing voor. Wij kunnen hiervoor een haarstuk of haarwerk, maken zodat het litteken naderhand niet meer opvalt en wordt overdekt met een haarstuk van echt haar. Ook een haartransplantatie kan een blijvend litteken veroorzaken. kale plekken die na een haartransplantatie ontstaan, kan Hairstudio de Oase echter goed behandelen.

Littekens door brandwonden

Kale plekken door brandwonden kunnen blijvende littekens veroorzaken. Deze kale plekken kunnen, afhankelijk van de grootte, goed behandeld worden, waardoor de kale plekken nauwelijks meer opvallen. Uit ervaring weet ik dat kale plekken op het hoofd tot veel verdriet en schaamte kunnen leiden. Daarom geeft Hairstudio de Oase u de mogelijkheid tot een gratis adviesgesprek om dit vrijblijvend met Lisa Hengeveld, de haarspecialist te bespreken en te bekijken wat ik hierin voor u kunnen betekenen.

Behandeling van kale plekken op het hoofd

Hairstudio de Oase is gespecialiseerd in het adviseren en helpen van mensen die last hebben van littekens na een operatie, ongeluk of bij brandwonden. Er zijn verschillende oplossingen om de kale plekken te camoufleren of te bedekken. Wellicht dat Hairstudio de Oase voor u een haarwerk op maat kunnen maken, die alleen de kale of aangedane plekken bedekt. Indien nodig kunt u ook kiezen voor een volledig haarwerk of pruik. Ik geef u hier graag het juiste advies over.

Wilt u zich graag laten adviseren door Lisa Hengeveld de haarspecialist, kunt u hiervoor een afspraak maken

vrouw-pruik-2

HAARWERKEN OF PRUIKEN?

De pruiken van vroeger worden nu Haarwerken genoemd en zijn van veel betere kwaliteit. Hairstudio de Oase levert Haarwerken van topkwaliteit synthetisch, cyberhair, vitalhair en natuurlijk van echt haar. U koopt geen pruik maar u laat een haarwerk aanmeten bij Hairstudio de Oase in Purmerend.
Lees meer

maatwerk1

HAARWERK OP MAAT

Met mijn Haarwerken op maat voelt u zich straks weer super trots, maar niemand hoeft het te weten dat u een haarwerk heeft. Ze zijn namelijk niet van echt te onderscheiden en altijd voor u op maat gemaakt, precies zoals u het wil.
Lees meer

koppel.2

HAARUITVAL BIJ VROUWEN EN MANNEN

 Haaruitval bij vrouwen en mannen komt vaker voor dan u denkt. Iedereen, man of vrouw, kan te maken krijgen met haarverlies. Erfelijkheid, chemo-behandelingen, bestralingen, medicijngebruik, ziektes als alopecia, maar ook ...
Lees meer

 

Contact

Hairstudio de Oase
Abeltasmanplein 3
1448NL Purmerend
(De zorgcirkel lokatie Zuidland A-023)

 

Tel: 0299640553

Mobiel: 0612233162

Google map

Openingstijden

Haarwerksalon

Uitsluitend op afspraak,
Maandag t/m Zaterdag 
Ik kom ook aan huis en in het ziekenhuis

Kapsalon

Uitsluitend op afspraak,
dinsdag en donderdag 9:30 17:30 uur