The ClipFlip wat is het ?

The ClipFlip is dé revolutie op het gebied van hair extensions die absoluut géén schade veroorzaakt aan uw eigen haar. The ClipFlip is de snelste en meest eenvoudige manier om uw look te veranderen. Het werkt in tegenstelling tot alle andere systemen, met een onzichtbare draad dat over het hoofd gedragen wordt tussen uw eigen haar in. Ook als uw eigen haar wat dunner is kunt u deze ClipFlip met een gerust hart gebruiken. Het neemt maar 1 minuut van uw tijd om het te bevestigen en maar enkele seconden om het er weer uit te halen. The ClipFlip is gemaakt van 100% human hair en is gegarandeerd van hoge kwaliteit daarom kunt u het stylen zoals u dat normaal ook zou doen. 1 ClipFlip is gelijk aan 125 hairextensions.

WAAROM THE CLIPFLIP ?

Voor één avondje lange haren. Of een dikke bos krullen voor een bijzondere dag. Tot voor kort droomden we er alleen maar van, of moesten we uren in de kappersstoel zitten om hair extensions te laten aanbrengen. Maar, met de revolutionaire ClipFlip zijn lange steile haren, of een mooie bos krullen in een handomdraai voor jou!

Gewoon lekker zelf doen, makkelijk en snel!

The ClipFlip is verkrijgbaar in diverse kleuren, lengtes, structuren en modellen

 

Welke haar lengtes heeft een ClipFlip?

12 inch (30-35 cm)
16 inch (40-45 cm)
20 inch (50-55 cm)
24 inch (60-65 cm)

vrouw-pruik-2

HAARWERKEN OF PRUIKEN?

De pruiken van vroeger worden nu Haarwerken genoemd en zijn van veel betere kwaliteit. Hairstudio de Oase levert Haarwerken van topkwaliteit synthetisch, cyberhair, vitalhair en natuurlijk van echt haar. U koopt geen pruik maar u laat een haarwerk aanmeten bij Hairstudio de Oase in Purmerend.
Lees meer

maatwerk1

HAARWERK OP MAAT

Met mijn Haarwerken op maat voelt u zich straks weer super trots, maar niemand hoeft het te weten dat u een haarwerk heeft. Ze zijn namelijk niet van echt te onderscheiden en altijd voor u op maat gemaakt, precies zoals u het wil.
Lees meer

koppel.2

HAARUITVAL BIJ VROUWEN EN MANNEN

 Haaruitval bij vrouwen en mannen komt vaker voor dan u denkt. Iedereen, man of vrouw, kan te maken krijgen met haarverlies. Erfelijkheid, chemo-behandelingen, bestralingen, medicijngebruik, ziektes als alopecia, maar ook ...
Lees meer

 

Contact

Hairstudio de Oase
Abeltasmanplein 3
1448NL Purmerend
(De zorgcirkel lokatie Zuidland A-023)

 

Tel: 0299640553

Mobiel: 0612233162

Google map

Openingstijden

Haarwerksalon

Uitsluitend op afspraak,
Maandag t/m Zaterdag 
Ik kom ook aan huis en in het ziekenhuis

Kapsalon

Uitsluitend op afspraak,
dinsdag en donderdag 9:30 17:30 uur