Haarwerken

vrouw-pruik-1Hairstudio de Oase investeert voortdurend in de laatste technologieën en ontwikkelingen om u optimaal van dienst te kunnen zijn. Ik kan u uitgebreid informeren over de soorten haar die worden verwerkt in de Haarwerken. Afhankelijk van uw wensen en uw budget kom ik samen met u tot de voor u meest geschikte oplossing.

 HAARWERKEN VAN SYNTHETISCH HAAR

Een haarwerk van kunsthaar (ofwel synthetisch haar) is met name geschikt voor mensen die tijdelijk (bijna) volledig hun haar verloren zijn. Deze Haarwerken hebben een korte levertijd en kunnen vrijwel direct gedragen worden. Uiteraard is bijknippen altijd mogelijk. Kunsthaar is niet geschikt om te föhnen, ook rollers inzetten of met een krultang stylen is niet mogelijk; het haar is niet hittebestendig. Kiest u voor lang haar, dan is een ander haarwerk meer geschikt voor u aangezien de vezels van kunsthaar niet goed reageren op wrijving met kleding. Hairstudio de Oase levert synthetische Haarwerken die binnen de basis vergoeding van de zorgverzekering vallen, hierdoor kan iedereen die door ziekte zijn of haar haar verliest beschikken over een haarwerk, afhankelijk van de zuurgraad van uw hoofdhuid en de verzorging van het haarwerk, 6 tot 
               12 maanden mee. Hairstudio de Oase heeft een kleine voorraad (ruim 40 stuks) maar kan
               u altijd binnen 48 uur een gericht op uw gewenste model en kleur een aantal modellen tonen.

HAARWERKEN VAN ECHT HAAR

Haar dat voelt en eruit ziet als uw eigen haar. Met dezelfde kleur en structuur, hetzelfde gevoel. Onbereikbaar? Nee hoor. Een haarwerk van echt haar ziet eruit als uw eigen haar en u creëert gemakkelijk uw eigen model. U kunt uw haarwerk föhnen en stylen op de manier die u wenst.

U kunt kiezen uit een confectie of maat Haarwerk van echt haar, daarin is er ook nog een keuze uit Birmees haar of Europees haar. Een haarwerk van Europees haar heeft een gemiddelde levensduur van 12 tot 18 maanden, afhankelijk van de zuurgraad van uw hoofdhuid en de verzorging van uw haarwerk.

HAARWERKEN VAN CYBER HAIR EN VITAL HAIR

Vital Hair en Cyber Hair, praktisch en met een natuurlijke uitstraling droog of nat, Vital en Cyber Hair voelt aan als uw eigen haar. Douchen, zwemmen en sporten is dus geen enkel probleem. Het haar heeft dezelfde schubbenstructuur als uw eigen haar en neemt dus vocht op. U kunt zonder problemen het water in en uw haar wordt dan ook echt nat. Vital Hair geeft u de uitstraling van natuurlijk haar, gecombineerd met de praktische voordelen van synthetisch haar. Met deze haarsoort brengt u uw haar moeiteloos in model met föhn of krullers. Wassen, drogen en stylen is eenvoudig en uw haar ziet er natuurlijk uit en voelt net zo aan als uw eigen haar.
Cyber Hair dankt haar kracht aan een duurzame vezel, die twee keer zo lang meegaat als andere vergelijkbare vezels. In model brengen is eenvoudig, en verkleurt deze haarsoort nooit. Cyber Hair is krul vast, dat wil zeggen dat het makkelijk in model zit en niet gemakkelijk om te vormen is met föhn of krullers. Vooral voor mannen is dit een veel gebruikte haarsoort. Deze haarwerken hebben een levensduur van 12 tot 24 maanden, afhankelijk van de zuurgraad van uw hoofdhuid en de verzorging van uw haarwerk.

Uw vergoeding voor een haarwerk berekenen? klik hier

 

 

Contact

Hairstudio de Oase
Abeltasmanplein 3
1448NL Purmerend
(De zorgcirkel lokatie Zuidland A-023)

 

Tel: 0299640553

Mobiel: 0612233162

Google map

Openingstijden

Haarwerksalon

Uitsluitend op afspraak,
Maandag t/m Zaterdag 
Ik kom ook aan huis en in het ziekenhuis

Kapsalon

Uitsluitend op afspraak,
dinsdag en donderdag 9:30 17:30 uur