Haarstukken

haarstuk-1Hairstudio de Oase maakt exclusieve en unieke haarstukken voor mannen en vrouwen die last hebben van dunner wordend haar, tijdelijk haarverlies, haaruitval of alopecia areata. De haarstukken kunnen op verschillende manieren worden aangebracht en kunnen kale plekken mooi bedekken.

Haarstukje op maat

De haarstukken vallen ook onder de noemer Haarwerken op maat. Tijdens het intake gesprek zal ik Lisa Hengeveld uw haarwerkspecialist bekijken hoe groot het haarstukje moet worden, afhankelijk van de grootte van de plek die bedekt moet worden. Daarbij kijk ik naar het type haar, lengte, kleur en structuur en uw leefstijl. U wilt tenslotte wel alles met uw haar blijven doen.
Met haarstukjes van echt haar kunt gerust douchen, zwemmen, sporten en uw haar stylen zoals u het gewend bent!

"Met een haarstukje kunnen alle kale plekken onzichtbaar bedekt worden"

Met een haaraanvulling, kan ik dun haar of kale plekken in uw haar compenseren.haarstuk2 Met een haarstukje wordt extra haar aan uw eigen haar toegevoegd, zodat uw haardos er weer voller, gezonder en volumineus uit ziet en eventuele kale plekken onzichtbaar zijn weg gewerkt. Er zijn Haarstukjes in confectie stukken verkrijgbaar bij Hairstudio de Oase deze haarstukken hebben vaak een korte levertijd, deze zijn dan ook maar in de door de fabrikant vastgestelde kleuren, afmetingen en haarlengtes verkrijgbaar. En de maat Haarstukjes worden precies voor u op maat gemaakt! Deze hebben wel een levertijd tussen de 8-12 weken in gevallen waar we deze tijd tegen een extra vergoeding vaak

Bevestingingsmethodes van Haarstukken en Haarwerken

Er zijn verschillende bevestigingsmethodes om haarstukken vast te zetten.
• Tapen
Dit wordt gedaan op kale plekken. Er zijn verschillende tapes voor ieder type hoofdhuid. Tapen is een los/vast systeem om plekken waar geen haar zit goed te kunnen bedekken
• Haarclips en kammetjes
Dit wordt gedaan als er nog voldoende haar is om het haarstukje aan te bevestigen. Dit is een bevestigingsmethode waarbij u het haarstukje op en af kan zetten, wanneer u het wilt
• wonderfill
Dit wordt gedaan u eigen haar word met een haaknaald door het haarstukje heen gehaald en vast gezet. Dit is een vast systeem waarbij u het haarstuk niet af kunt zetten
• Lijmen
Bij deze methode wordt het haarwerk of haarstuk in zijn geheel op het hoofd gelijmd. Bij dit vast systeem zal eventueel resthaar afgeschoren worden.
Alle methoden kunnen ook gecombineerd worden. Ik luister goed naar uw wensen en zal u het haarstuk adviseren dat past bij uw levensstijl en nadrukkelijke wensen.

Verzorgingsadviezen bij Haarstukken

Nadat ik, Lisa Hengeveld een haarstuk bij u heb aangebracht, is het van groot belang dat u ook weet hoe u het kunt verzorgen en stylen. Hairstudio de Oase geeft u dan ook de juiste verzorgingsadviezen mee. Haarwerken vragen om een speciale verzorging, want het komt niet uit de hoofdhuid. Ik Lisa Hengeveld de Haarwerkspecialist neem dan ook alle tijd om u over de nazorg te vertellen.

De voordelen van Maat Haarstukken van echt haar

  • Alle haarstukjes worden van echt haar gemaakt
  • Geen verschil met uw eigen haartype, kleur en haarstructuur
  • Ideale haaroplossing voor kale plekken in uw haar
  • U kunt er alles mee doen wat u wilt
  • Onzichtbaar op uw haar of hoofd te bevestigen

Denkt u er sterk over om een haarstuk te nemen of een haarwerk op maat? Neem vandaag dan een besluit en vraag gelijk een vrijblijvend intakegesprek aan!
Uw vergoeding voor een haarstuk berekenen? klik hier

 

Contact

Hairstudio de Oase
Abeltasmanplein 3
1448NL Purmerend
(De zorgcirkel lokatie Zuidland A-023)

 

Tel: 0299640553

Mobiel: 0612233162

Google map

Openingstijden

Haarwerksalon

Uitsluitend op afspraak,
Maandag t/m Zaterdag 
Ik kom ook aan huis en in het ziekenhuis

Kapsalon

Uitsluitend op afspraak,
dinsdag en donderdag 9:30 17:30 uur