Haarwerk op maat

maatwerk1Hairstudio de Oase maakt unieke Haarwerken op maat voor mannen en vrouwen die last hebben van dunner wordend haar, haarverlies, haaruitval door ziektes of kaalheid.
Een haarwerk op maat wordt helemaal voor u naar uw wensen gemaakt en geen haarwerk is dus hetzelfde.

Een Pruik kopen of Haarwerk, wat is het verschil?

Als je vroeger nep haar nodig had ging je een pruik kopen. Tegenwoordig is een pruik in de basis zodanig verder ontwikkeld en vernieuwd, dat je nu spreekt over exclusieve en kwalitatief hoogstaande Haarwerken. Of het nu gaat om haarverlies tegen gaan, specifiek haaruitval bij vrouwen of haaruitval bij mannen, Hairstudio de Oase heeft de beste oplossing voor al uw haarproblemen. 

"U BENT UNIEK, DUS UW HAARWERK WORD DAT OOK!"

EEN GEDEELTELIJK HAARWERK OP MAAT

Of u nou op zoek bent naar een mooie pruik of haarwerk, dan heeft u de keuze uit een volledig haarwerk of gedeeltelijk haarwerk. Bij dunner wordend haar adviseren ik meestal de haaraanvulling. Deze methode wordt vaak gebruikt als u zelf nog enigszins haar heeft. Een gedeeltelijk haarwerk wordt vaak aanbevolen voor mannen en vrouwen met kale plekken door bijvoorbeeld littekens, bij een terugtrekkende haargrens of soms bij trichotillomanie waarbij het eigen haar wordt uitgetrokken.

EEN VOLLEDIG HAARWERK OP MAAT

Een volledig haarwerk adviseren wij aan klanten die bijvoorbeeld last hebben van Alopecia Areata, of te wel kaalheid. Kaal worden is vaak een verschrikking voor mannen en helemaal voor vrouwen. Een mooi kapsel of volle haardos is toch de trots van een man of vrouw en dat versterkt het zelfvertrouwen en het gevoel van mooi zijn. Niemand hoeft het toch te weten als ik Lisa Hengeveld u help uw zelfvertrouwen weer terug te krijgen met een prachtig haarwerk op maat?

UW REDEN VOOR EEN HAARWERK OP MAAT

  • Een uniek en goed passend haarwerk van echt haar
  • Geen verschil met uw eigen kleur haar en haartype
  • Nooit meer schaamtegevoel over uw haar
  • Gemakkelijk tussen uw eigen haar te bevestigen
  • Eindelijk verlost van kale plekken en littekens op uw hoofd

WAT ZIJN ER VOOR BEVESTIGINGS MOGELIJKHEDEN?

U kunt uw haarwerk op verschillende manieren laten bevestigen.

PERMANENTE BEVESTIGING MET TAPE

Wanneer u nog maar weinig eigen haar hebt, kiezen we vrijwel altijd voor speciaal voor de hoofdhuid ontwikkeld dubbelzijdig tape. U kunt het tape thuis zelf vervangen.

SEMI-PERMANENT BEVESTIGING MET CLIPS

Bij deze methode worden clips in het haarwerk genaaid waarmee u het haarwerk aan uw eigen haar bevestigt. Het haarwerk zit vast aan het eigen haar, wat een natuurlijk gevoel geeft. Uiteraard is het wel noodzakelijk dat er nog voldoende eigen haar aanwezig is.

PERMANENTE BEVESTIGING

Bij deze permanente bevestiging wordt eerst een klein deel van het eigen haar weggeschoren, op deze plek wordt dan door middel van een speciale lijm het haarwerk bevestigd. Na 4 à 6 weken is het eigen haar zo ver terug gegroeid, dat het haarwerk omhoog komt. Bij dit systeem bent u dus verplicht iedere 4 à 6 weken bij ons langs te komen om uw haarwerk opnieuw te bevestigen. Echter, in de tussentijd kan het haar niet los komen en ziet uw haar er volkomen natuurlijk uit.

PERMANENTE BEVESTIGING D.M.V HET WONDERFILL SYSTEEM

Bij deze permanente bevestiging wordt u eigen haar niet weggeschoren, er worden met een haaknaald dunne plukjes haar door het maatwerk heen gehaald en aan uw eigen haar bevestigd. Na 4 à 6 weken is het eigen haar zo ver gegroeid, dat het haarwerk omhoog komt. Bij dit systeem bent u dus verplicht iedere 4 à 6 weken bij mij langs te komen om uw haarwerk opnieuw te bevestigen. Echter, in de tussentijd kan het haar niet los komen en ziet uw haar er volkomen natuurlijk uit.

Bij beide methoden zit uw haarwerk uiteraard vast. Het enige verschil is dat u bij semipermanent uw haarwerk zelf op en af kunt zetten. Bij een permanente bevestiging is dit niet het geval.
Bij uw eerste vrijblijvende adviesgesprek vertellen we u graag meer de verschillende methodes en bekijken we, samen met u, wat voor u de meest geschikte oplossing is.


Bekijk aan de hand van een kort video programma de mogelijkheden om eens en voor altijd uw haarproblemen achter u te laten. 4 Klanten laten u in 4 minuten zien welke kwaliteit er geboden word en welk traject u doorloopt om uiteindelijk met een uniek Haarwerk de deur uit te gaan.


Wilt u ook graag weten wat uw mogelijkheden zijn voor een haarwerk op maat? Waarom zou u nog langer wachten. Neem gelijk contact op zodat ik u snel kan helpen aan een prachtig haarwerk!
Uw vergoeding voor een haarwerk op maat berekenen? Klik hier

 

 

 

Contact

Hairstudio de Oase
Abeltasmanplein 3
1448NL Purmerend
(De zorgcirkel lokatie Zuidland A-023)

 

Tel: 0299640553

Mobiel: 0612233162

Google map

Openingstijden

Haarwerksalon

Uitsluitend op afspraak,
Maandag t/m Zaterdag 
Ik kom ook aan huis en in het ziekenhuis

Kapsalon

Uitsluitend op afspraak,
dinsdag en donderdag 9:30 17:30 uur