Haarwerk voor mannen

 

haarwerk of pruik voor mannen

Hairstudio de Oase maakt ook unieke Haarwerken voor mannen die te kampen hebben met terugtrekkend haar, een kalende kruin, steeds hoger wordende inhammen of (gedeeltelijke) kaalheid. Gelukkig bied Hairstudio de Oase diverse oplossingen voor deze haarproblemen en kunt u als man weer trots zijn op uw volle haardos.

Haarwerk voor mannen
Wilt u er graag jong, aantrekkelijk en mannelijk uit blijven zien? Of u nou 25 bent of 65, de mogelijkheden voor een passend haarwerk is bij Hairstudio de Oase in ruime mate aanwezig.

 KAAL WORDEN HOEFT NIET MEER

Kaal worden en kale plekken op het hoofd is een vaak voorkomend probleem, waarbij ik ook altijd de oorzaken van haaruitval en haaruitval bij mannen met u bespreek en te doorgronden. Aan de hand van mijn bevindingen, ga ik samen met u bekijken welk haarwerk of haarstuk voor mannen het best bij uw probleem past.
Ik begrijp dat u graag kaalheid wil tegengaan of misschien kale plekken door littekens wilt verdoezelen.

"VOOR ELKE MAN EN VOOR ELKE LEEFTIJD EEN EIGEN HAARWERK DAT BIJ U PAST"

VERSCHILLENDE HAARTECHNIEKEN VOOR HAARPROBLEMEN

Hairstudio de Oase heeft verschillende methodieken om haarverlies, dunner wordend haar en kaalheid te verhelpen met een speciaal haarwerk voor mannen. Heeft u enigszins nog haar of dun haar, dan kan de haaraanvulling de beste methode zijn. Hiermee wordt op onzichtbare wijze extra haar aan uw eigen haar toegevoegd. Hiermee kunt u alles doen wat u gewend bent en kunt u weer genieten van een volle bos haar.

EEN GEDEELTELIJK HAARWERK

Heeft u last van gedeeltelijke kaalheid, kale plekken op het hoofd of een sterk terugtrekkende haargrens, dan is een gedeeltelijke haarwerk de beste oplossing voor uw haarprobleem. Afhankelijk van de aard van de kaalheid, bij tijdelijk haarverlies door ziekte of bijvoorbeeld door een chemokuur, kan een (tijdelijk) haarstuk voor mannen ook een goede oplossing zijn. Natuurlijk ga ik Lisa Hengeveld uw Haarwerkspecialist alle mogelijkheden bekijken en kom met het juiste advies voor uw (gedeeltelijke) kaalheid.

EEN HAARWERK BIJ VOLLEDIGE KAALHEID

Heeft u last van volledige kaalheid of ook wel Alopecia Areata genoemd, dan geeft een volledig haarwerk vaak de beste resultaten. Dit gebeurt ook vaak bij mannen die bijna kaal zijn en nog enige dunne plukken haar op het hoofd hebben. Indien de natuurlijke haargroei gestopt is, ga ik graag samen met u bekijken hoe ik Lisa Hengeveld van Hairstudio de Oase u een mooi haarwerk voor mannen kan aanmeten dat heel dicht in de buurt komt van uw eigen oorspronkelijke haarstructuur, haarkleur en haartype. Zo loopt u dus nooit zo maar rond met een totaal andere haardos, tenzij u er natuurlijk iets heel anders voor terug wilt. Bij Hairstudio de Oase staan alle mogelijkheden open en krijgt u altijd een haarwerk op maat.

UW VOORDELEN MET HAARWERK VOOR MANNEN

  • Altijd het juiste advies voor een haarwerk dat bij u past
  • U kiest voor uw eigen haarkleur of een kleur die hier dicht bij ligt
  • Ook bij dunner wordend haar en terugtrekkende haargrens of inhammen
  • Goed toe te passen bij tijdelijk haarverlies of kale plekken op uw hoofd
  • U kunt weer trots zijn op een mooie, volle haardos

Wilt u ook weer trots zijn op uw haar en van uw steeds dunner wordend haar of kaalheid af?
Dat kan met een haarwerk voor mannen bij Hairstudio de Oase. Neem gelijk contact op en vraag een intakegesprek aan! 

 

Contact

Hairstudio de Oase
Abeltasmanplein 3
1448NL Purmerend
(De zorgcirkel lokatie Zuidland A-023)

 

Tel: 0299640553

Mobiel: 0612233162

Google map

Openingstijden

Haarwerksalon

Uitsluitend op afspraak,
Maandag t/m Zaterdag 
Ik kom ook aan huis en in het ziekenhuis

Kapsalon

Uitsluitend op afspraak,
dinsdag en donderdag 9:30 17:30 uur