Bel ons: 0299 640553 - Wij werken alleen op afspraak!

 

  Hairstudio de Oase is verhuisd en heeft een nieuwe naam: Uw Haarspecialist.

  Ga naar de nieuwe site: uwhaarspecialist.nl

 

Haarwerken

Bij Hairstudio de Oase bieden wij u een uitgebreide collectie haarwerken. U kunt bij ons terecht voor zowel synthetisch als 100% echt haar. Ook heeft u bij ons de keuze tussen Europees of Aziatisch haar. U haarwerk kan bevestigd worden door middel van permanente bevestiging of een semi-permanente bevestiging. Het verschil hiertussen vindt u bij de verschillende bevestigingsmethoden. Wij werken met verschillende top leveranciers om de beste kwaliteit in haar te garanderen. 

Voor elk haarprobleem een oplossing

Wij bieden een breed scala aan oplossing voor al uw haarproblemen. Zo hebben wij in onze collectie Infix en Follea haarwerken, welke van 100% echt Europees onbehandeld haar zijn. Mocht u niet uitkomen met een confectiehaarwerk, dan bieden wij ook de mogelijkheid voor een maatwerk. Op het gebied van haarverlenging of verdikking werken wij met  tape extensions, welke geen schade toebrengen aan het haar. 

Testemonials

Indien u ge├»nteresseerd bent in de ervaringen van de cli├źnten welke u voor zijn geweest, kijkt u dan vooral bij onze voor en na foto's en eventueel de recensies

Hairstudio de Oase

Abeltasmanplein 3 A-023
Zorgcirkel locatie Zuidland
1448 NL Purmerend
+31 (0)299-640553
+31 (0)612233162

Social media