Bel ons: 0299 640553 - Wij werken alleen op afspraak!

Wanneer een confectiehaarwerk niet aan al uw wensen voldoet, kunnen wij dit wel realiseren door middels van een maatwerk. Zoals het woord het al zegt, wordt dit haarwerk volledig op maat ontworpen naar aanleiding van uw wensen. Dit kan in de vorm van een volledig haarwerk of een deelhaarwerk, wanneer er sprake is van gedeeltelijke kaalheid.  

Hoe werkt het?

IMG 5827Als uitgangspunt wordt er van uw hoofd een mal gemaakt, welke perfect aansluit op de plek waar het maatwerk moet komen voor het optimale draagcomfort. De mal wordt gemaakt van gips, tape of met behulp van een molding machine (zie afbeelding). De maatwerken zijn handgeknoopt. Wij hebben contracten met vakkundige haarwerkateliers, voor de hoogste kwaliteit maatwerk. 

Wanneer u kiest voor een maatwerk, dan kunt u het haarwerk helemaal tot in detail samenstellen denk aan: lengte, kleur, haarsoort, model, krulsterkte, dikte van het haar (density) en de bevestigingsmethode

De levertijd van een maatwerk is langer dan deze van een confectiemaatwerk, mede omdat dit handwerk is. Denk aan een gemiddelde levertijd van 3 tot 4 maanden.        

Video maatwerk

Bekijk aan de hand van een kort video programma de mogelijkheden om eens en voor altijd uw haarproblemen achter u te laten. Vier klanten laten u in vier minuten zien welke kwaliteit er geboden wordt en welk traject u doorloopt om uiteindelijk met een uniek maatwerk de deur uit te gaan.

 

 

Hairstudio de Oase

Abeltasmanplein 3 A-023
Zorgcirkel locatie Zuidland
1448 NL Purmerend
+31 (0)299-640553
+31 (0)612233162

Social media