Nazorg bij haarwerken

nazorg

BEGELEIDING EN NAZORG BIJ HAARWERKEN OF HAARSTUKKEN

Ik Lisa Hengeveld van Hairstudio de oase geef met een hoge mate van betrokkenheid en klantgerichtheid de juiste begeleiding en nazorg van alle aangebrachte Haarwerken. Het kan voor sommige klanten best onwennig zijn om een haarwerk of haarstuk te dragen en bestaat er soms angst hoe de buitenwereld reageert. Iedere haarwerkdrager erkent dit gevoel in meer of mindere mate. Ik neem graag de tijd om uw vragen en onzekerheden met u te bespreken en u gerust te stellen tijdens uw gewenningsproces.

STYLING EN VERZORGING VAN UW HAARWERK

Hairstudio de Oase besteedt ruimschoots aandacht aan de verzorging en styling van mijn Haarwerken. Ik Lisa Hengeveld geef mijn klanten dan ook het juiste advies, zodat u uw haarwerk thuis op de juiste manier kunt verzorgen. Met de juiste haarwerk verzorging verlengt u de levensduur van uw haarwerk en blijft het langer van mooie kwaliteit.

HAARWERKEN VAN ECHT HAAR EN SYNTHETISCH HAAR

Er zit wel enig onderscheid tussen de styling en verzorging van Haarwerken van echt haar en Haarwerken of pruik van synthetisch haar. Ik Lisa Hengeveld uw haarwerkspecialist geef u altijd het juiste advies en bruikbare tips om de verzorging van uw haarstuk zo goed mogelijk te doen. De verzorging van uw haarwerk is een essentieel onderdeel om uw mooie haarwerk zo lang mogelijk in de beste conditie te houden. Een haarwerk of pruik van synthetisch haar kunt u niet zelf stylen, aangezien het model al in de fabriek is aangebracht.

"MET DE JUISTE VERZORGING, BLIJFT UW HAARWERK VEEL LANGER IN TOPCONDITIE" 

Onderhoud van synthetisch Haarwerk

Het stijlen van synthetisch haar is niet mogelijk, aangezien de coupe reeds in de fabrieken wordt ingebracht.

Wassen van Synthetisch haar

Maak een oplossing van ca. 1 liter water en 20 ml special shampoo voor synthetisch haar. U mag beslist geen gewone shampoo gebruiken. Het Haarwerk( binnenste buiten) of het haarstuk ca 10 minuten in de oplossing leggen . Niet wringen of wrijven. Onderhoud lauwwarm water grondig uitspoelen met de haarrichting van het haarwerk mee. Behandeling herhalen.

Balsem voor synthetisch haar

Maak een oplossing van ca. 1 liter lauwwarm water met ca. 20 ml. Special Balsem. Leg uw haarwerk 10 minuten in de oplossing. De Speciale Balsem doet zelf het werk, u hoeft dus niet te wrijven of te wringen. Onder lauwwarm water licht uitspoelen met de haarrichting mee. Op een handdoek neer leggen en de handdoek oprollen en op drukken, de handdoek uitrollen en het haarwerk uitschudden met uw vingers in model brengen en natuurlijk laten drogen op de standaard of pruikenkop.

Special Conditioner

Tegen uitdrogen met UV filter voor na het wassen en dagelijks onderhoud. Beschermt en geeft het haar een natuurlijke glans en soepele valling. Helpt om het kapsel te modelleren. Op uw haarwerk sprayen op ca. 30 cm afstand gelijkmatig, in laten werken.

Stoombeurt voor synthetisch haar

Synthetische pruiken of haarstukken slijten vooral op plekken in de nek en schouders. De vezel wordt ruw en er ontstaat wol effect. Om uw haarstuk mooi te houden adviseer ik u uw haarwerk regelmatig langs te brengen in de salon voor een stoombeurt om de ruwe vezel glad te krijgen en te laten krimpen. De levensduur van het haarwerk zal hierdoor verlengen.

Cosmetica voor synthetische haarstukken of pruiken

Uitsluitend u haarwerk modelleren met een stylingsproduct geschikt voor synthetische Haarwerken welke bij Hairstudio de oase te verkrijgen is. Stylingsproducten die u voor uw eigen haar gebruikt mogen niet voor uw synthetische haarwerk gebruikt worden deze zijn funest voor synthetische Haarwerken. Ook warmtebronnen zoals sauna zijn niet mogelijk bij synthetisch haar. Het is bovendien niet mogelijk u haarstuk of pruik te stylen met een föhn, stijltang of ander warmte gereedschappen. De synthetische vezel zal verschroeien.

Tip: Breng uw synthetische haarstuk of pruik om de paar weken naar uw haarwerker voor stoomonderhoud. De levensduur zal verlengen. Bedenk dat toen u uw eigen haar nog had, u ook regelmatig naar de kapper ging om er goed uit te blijven zien. Behandel uw haarwerk of het uw eigen haar is.

 

Contact

Hairstudio de Oase
Abeltasmanplein 3
1448NL Purmerend
(De zorgcirkel lokatie Zuidland A-023)

 

Tel: 0299640553

Mobiel: 0612233162

Google map

Openingstijden

Haarwerksalon

Uitsluitend op afspraak,
Maandag t/m Zaterdag 
Ik kom ook aan huis en in het ziekenhuis

Kapsalon

Uitsluitend op afspraak,
dinsdag en donderdag 9:30 17:30 uur