HAIRSTUDIO DE OASE, DE HAARWERKSPECIALIST

Hairstudio de Oase in Purmerend is al meer dan 15 jaar een Kapsalon en 10 jaar gespecialiseerd in Haarwerken, haaraanvulling en hoofdhuidproblemen.
Geef gediplomeerd advies bij haaruitval en diverse haarproblemen, waarvoor ik op maat gemaakte Haarwerken aanbied. 

696c4ab4 f0a2 4a32 afa8 d5c58d13091c

EVEN VOORSTELLEN

Mijn naam is Lisa de Rond en ik ben eigenaar van Hairstudio de oase met ruim 35 jaar van ervaring in het kappersvak. Door de ziekte van mijn zoon (leukemie) en ervaringen in het uitoefenen van mijn vak heb ik van dichtbij meegemaakt welke impact haarverlies op je zelfvertrouwen en het functioneren in het dagelijks leven heeft. Dat was voor mij ook een reden voor om mij te gaan specialiseren als Haarwerkspecialist. Het verfraaien van het haar is altijd mijn passie geweest. Door te zien wat een haarwerk kan betekenen voor vrouwen en mannen, heeft deze specialisatie mij niet meer losgelaten. 

MIJN PERSOONLIJKE EN BETROKKEN WERKWIJZE

De haarwerksalon is gevestigd in de Zorgcirkel locatie  Zuidland waar ik  over een eigen ruimte beschik . U wordt niet alleen professioneel geholpen, maar proeft ook mijn gezellige sfeer. Er is een ongedwongen Haarspecialist klant relatie waar de wens van de klant vooral voorop staat. Er wordt tijd genomen voor u en al uw haarproblemen. Wanneer een klant informatie aanvraagt, ga ik helder boven tafel halen wat ik voor uw kan betekenen en wat uw verwachtingen zijn. Door hier transparant over te zijn, kan ik eventuele teleurstellingen voorkomen. Vaak heeft een klant al jaren verschillende producten gebruikt om haaruitval tegen te gaan. Tot het van te grote invloed is op hun dagelijks functioneren. Wanneer de overweging gemaakt wordt om een haarwerk te gaan dragen, zijn er vaak vele verdrietige momenten aan vooraf gegaan. De drempel kan dan hoog zijn. Door een klanten eerst zijn of haar verhaal te laten vertellen onder het genot van een kopje koffie, is vaak de eerste spanning ervan af. Ik vind het belangrijk dat iemand op zijn of haar gemak is, want ik leg graag een vertrouwensbasis met mijn klanten.

AAN ZIEKENHUIS OF THUIS SERVICE

Ik werk alleen op afspraak zo kan ik u met veel privacy ontvangen in mijn salon. Soms is de drempel te hoog om een haarwerkspecialist te bezoeken of laat uw gezondheid het niet toe om mij te bezoeken dan kunt u een beroep doen op mijn kosteloze thuisservice.

EEN UITDAGING

Ik ga iedere dag opnieuw de uitdaging aan om het beste uit mijzelf te halen. Bij Hairstudio de Oase krijgt u de oprechte aandacht, creativiteit en kwaliteit die ik elke dag wil voldoen aan de behoefte van onze klanten. Natuurlijk wil ik elke klant een mooie haardos geven en daarmee met opgeheven hoofd mijn salon zien verlaten. Doordat ik met synthetische haar, Cyber hair, Vital hair en met 'echt haar' werk, zijn er weinig tot geen beperkingen in het dagelijks leven met een haarwerk.

REGELMATIGE SCHOLING EN TRAINING

De kennis van hoofdhuid en haar is van groot belang en we zien dat het verlies van haar vaak gepaard gaat met een gevoelige hoofdhuid. Daarom vind ik het belangrijk mijn kennis jaarlijks te vergroten. De training ''Dermatologie voor haarwerkspecialisten'' en Dermatologie", heb ik inmiddels gevolgd en beide certificaten gehaald.
Ook heb  de trainingen "omgaan met mensen met kanker" en "Omgaan met Alopecia" en ook daarvan heb ik de certificaten behaald.
Daarnaast zorg ik dat mijn kennis gebied van nieuwe Haarwerken en bevestigingsmogelijkheden up-to-date blijft en volg daarom altijd trainingen om gegarandeerd de beste kwaliteit en service te kunnen bieden.
Bij Hairstudio de Oase kunt u terecht voor Haarwerken, haaraanvullingen, hoofdhuidproblemen en ik ontwerp maathaarwerken voor klanten met een medische indicatie en voor een cosmetische haaraanvulling.

WAAROM IS HAIRSTUDIO DE OASE ANDERS DAN ANDEREN ?

• Hoge mate van betrokkenheid en persoonlijke begeleiding
• 35 jaar ervaring binnen het kappersvak en 10 jaar op haarwerkspecialist gebied
• Specialist in haarproblemen en haaruitval
• Altijd een gratis en vrijblijvend adviesgesprek
• Kosteloze thuis en ziekenhuis service

 

Contact

Hairstudio de Oase
Abeltasmanplein 3
1448NL Purmerend
(De zorgcirkel lokatie Zuidland A-023)

 

Tel: 0299640553

Mobiel: 0612233162

Google map

Openingstijden

Haarwerksalon

Uitsluitend op afspraak,
Maandag t/m Zaterdag 
Ik kom ook aan huis en in het ziekenhuis

Kapsalon

Uitsluitend op afspraak,
dinsdag en donderdag 9:30 17:30 uur