Aanschaf haarwerk

Wanneer u een haarwerk wil aanschaffen doet u er verstandig aan uw partner, een familielid of vriend bij het aankoopproces te betrekken. Zij kunnen u steunen in deze vaak toch moeilijke en emotionele beslissing.

Reserveren Haarwerk

Bij Hairstudio de Oase kunt u kosteloos een Haarwerk reserveren. Bijvoorbeeld als u in verband met een ziekte, een behandeling in het ziekenhuis moet ondergaan, waardoor haaruitval ontstaat. Voordat deze behandeling plaats vindt is het beter de haar mogelijkheden voor aanvullend haar te bespreken en alvast te reserveren. Zo weet u zeker dat het haar overeenkomt met uw wensen. Mocht u geen haar verliezen en het haarwerk dus overbodig is. Bent u bij Hairstudio de Oase niet gebonden

Ik werk in 3 fasen:

In de eerste fase vindt een uitgebreid intakegesprek plaats waarin alle facetten aan bod komen die van toepassing zijn. Ik vind het zeer belangrijk om u goede informatie te geven. Uw wensen en verwachtingen worden besproken en de voor- en nadelen komen aan bod. Ook de kosten komen aan de orde. Afhankelijk van uw verzekering kunt u naast een basisvergoeding ook recht hebben op een aanvullende vergoeding. Ik heb contact met de
zorgverzekeraar en regel voor u de aanvraag bij uw zorgverzekeraar. Vervolgens zult u een beslissing moeten nemen of u overgaat tot de aanschaf van een haarwerk.

Wanneer u hiertoe besluit begint fase twee. Nu wordt gezamenlijk een keuze gemaakt op het gebied van stijl, type, model, kleur en montuur. Afhankelijk van uw keuze bestel ik meerdere Haarwerken. De levertijd is in het algemeen 24 tot 48 uur. Zodat ik snel met u kan kijken welk haarwerk het beste bij u past. Het voordeel van deze werkwijze is dat ik altijd beschik over de laatste nieuwe type en modellen. Ik bespreek dan ook wat we met u eigen haar kunnen doen, wegscheren is absoluut niet noodzakelijk.
In fase drie wordt het haarwerk van de juiste coupe voorzien. Bij het aanbrengen van het haarwerk leg ik u uit op welke manier u dit het beste kunt verzorgen en onderhouden.

Uw vergoeding voor een haarwerk berekenen? klik hier

 

Contact

Hairstudio de Oase
Abeltasmanplein 3
1448NL Purmerend
(De zorgcirkel lokatie Zuidland A-023)

 

Tel: 0299640553

Mobiel: 0612233162

Google map

Openingstijden

Haarwerksalon

Uitsluitend op afspraak,
Maandag t/m Zaterdag 
Ik kom ook aan huis en in het ziekenhuis

Kapsalon

Uitsluitend op afspraak,
dinsdag en donderdag 9:30 17:30 uur