HAARSPECIALIST IN HAARWERKEN EN PRUIKEN

haarspecialistHaarwerken en pruiken vragen zeker bepaalde specialisme van de haarwerkspecialist die hiermee werkt. Hairstudio de Oase loopt voor op het gebied van gericht advies geven en het aanmeten van een haarwerk op maat of bij diverse oorzaken van haaruitval.

Ik Lisa de Rond ben gespecialiseerd in het adviseren, aanmeten, leveren, knippen en stylen van haaraanvulling, haarwerken en pruiken en natuurlijk niet te vergeten kan ik als geen ander uw eigen haar kleuren, knippen en stylen zodat het onzichtbaar is dat u mogelijk een haarstuk draagt. Pruiken noemen wij eigenlijk Haarwerken, aangezien pruiken door de jaren heen zodanig zijn verbeterd, dat deze kwalitatief gezien niet meer te onderscheiden zijn van echt haar.

WELK HAARWERK PAST BIJ U?

Omdat elk persoon, elke wens en elke eigen haarstructuur anders is en er diverse haarproblemen en oplossingen zijn, ga ik eerst inventariseren wat uw wensen zijn en welk haarwerk het meest geschikt is. Tijdens een intakegesprek bespreken we alle wensen, mogelijkheden en onmogelijkheden, zodat u precies weet wat ik voor u kan betekenen.

WELK SOORT HAAR WORD ER GEBRUIKT?

Er zijn diverse mogelijkheden voor Haarwerken en pruiken. Er zijn bijvoorbeeld grote verschillen in het soort haar dat voor een haarwerk of pruik wordt gebruikt. Dit kan namelijk synthetisch haar, Cyber hair, Vital hair, Echt haar, Europees haar of Aziatisch haar zijn. Hiertussen zijn vaak duidelijke kwaliteitsverschillen zichtbaar. Dit geldt ook voor de manier hoe het knopen van het haar wordt gedaan. Daarvoor zijn speciale knooptechnieken vereist. Hairstudio de Oase werkt samen met de beste knoopateliers, ik lever daardoor hoogstaande, kwalitatieve haarwerken, pruiken en haarstukken.

EEN HAARWERK MET EEN NATUURLIJKE UITSTRALING

Vanzelfsprekend werk ik als haarwerkspecialist met uiterste zorg aan uw haarwerk en zorg ook voor de beste styling. Het in model knippen van een haarwerk of pruik vraagt namelijk wel een speciale kniptechniek. Een juiste styling is belangrijk, zodat uw haarwerk een natuurlijke uitstraling krijgt en niet van echt te onderscheiden is.

 

Contact

Hairstudio de Oase
Abeltasmanplein 3
1448NL Purmerend
(De zorgcirkel lokatie Zuidland A-023)

 

Tel: 0299640553

Mobiel: 0612233162

Google map

Openingstijden

Haarwerksalon

Uitsluitend op afspraak,
Maandag t/m Zaterdag 
Ik kom ook aan huis en in het ziekenhuis

Kapsalon

Uitsluitend op afspraak,
dinsdag en donderdag 9:30 17:30 uur