Hoofdzaken

De kennis van hoofdhuid en haar is voor Hairstudio de Oase van groot belang. We zien dat het verlies van haar vaak gepaard gaat met een gevoelige hoofdhuid. Het is daarom belangrijk dat ik jaarlijks mijn kennis vergroot. De opleiding ''Dermatologie voor haarwerkspecialisten'', geeft mij tools om met zorg hiermee om te gaan. Daarnaast houd ik mijn kennis up-to-date en blijf ik altijd trainingen volgen om u gegarandeerd de beste kwaliteit en service te kunnen bieden.

Opleiding dermatologie

Voor kappers, haarstylisten en haarwerkspecialisten is extra dermatologische kennis een belangrijke meerwaarde, mede doordat aandoeningen sneller worden herkend. Door de opleiding "dermatologie" te volgen kan Hairstudio de oase de juiste analyse maken en met gebruik van medische terminologie professioneel doorverwijzen naar huisarts en/of dermatoloog. Op de pagina Dermatalogie komt u meer te weten over de opleiding die ik gevolgd heb.  

Certificaat-alopecia-1Omgaan met alopecia

Klanten met alopecia of andere vormen van haarverlies die in mijn salon komen wil ik natuurlijk zo goed mogelijk helpen. Daarom heb ik de training ""Psychosociale communicatie" bij klanten met Alopecia of andere vormen van haarverlies. Deze training is speciaal bedoeld voor haarwerkers heeft mij geleerd hoe Hairstudio de Oase deze klanten het beste van dienst kan zijn.

Andere vorm van hoofdbedekking

Hairstudio de Oase kan nog meer voor u betekenen op het gebied van hoofdbedekking naast een haarwerk. Om u zoveel mogelijk keus te bieden heb ik CAPS, TULBANDEN, HOOFDDOEKEN van merken als CHRISTINE HEADWEAR , LATIFA en SEASONS Ook heb ik handgemaakte MUTSEN van STOFKUNST. Wilt u een impressie krjgen van de stofkunst mutsen die Hairstudio de Oase op voorraad heeft?
kijk dan bij de pagina Mutsen op mijn site.

 

 

Contact

Hairstudio de Oase
Abeltasmanplein 3
1448NL Purmerend
(De zorgcirkel lokatie Zuidland A-023)

 

Tel: 0299640553

Mobiel: 0612233162

Google map

Openingstijden

Haarwerksalon

Uitsluitend op afspraak,
Maandag t/m Zaterdag 
Ik kom ook aan huis en in het ziekenhuis

Kapsalon

Uitsluitend op afspraak,
dinsdag en donderdag 9:30 17:30 uur