Bel ons: 0299 640553 - Wij werken alleen op afspraak!

alopecia bij man - kaalheidWat is Alopecia?

Alopecia is een ziekte van de haarwortels die op alle plaatsen van het lichaam voor kan komen. De aangetaste haarwortels kunnen mogelijk plaatselijk ronde of ovale kale plekken veroorzaken. Ook kan het haar volledig uit vallen, dit wordt totale alopecia genoemd.

Er bestaan verschillende soorten alopecia: alopecia androgentica (zie bovenste foto), alopecia diffusa, alopecia areata, alopecia totalis en frontale fibroserende alopecia (zie onderste foto).

Het verlies van het haar kan een grote impact hebben op het dagelijks leven voor zowel man als vrouw. Wij kunnen u verschillende oplossingen bieden waardoor uw alopecia niet meer zichtbaar hoeft te zijn.  

alopecia bij vrouwHeeft u een vorm van alopecia?

Dan heeft u recht op een vergoeding van uw zorgverzekering. Zoals vermeld in onze werkwijze ontlasten wij u kosteloos bij de administratieve afhandeling van deze aanvraag.

Wij hebben tot op heden verschillende alopecia patienten mogen helpen bij het onzichtbaar maken van hun aandoening, zoals ook de twee cliĆ«nten welke afgebeeld zijn aan de rechterzijde. 

Mocht u nieuwschierig zijn naar meer foto's van onze haaraanvullingen, kijk dan gerust bij onze voor en na foto's. 

Hairstudio de Oase

Abeltasmanplein 3 A-023
Zorgcirkel locatie Zuidland
1448 NL Purmerend
+31 (0)299-640553
+31 (0)612233162

Social media