Bel ons: 0299 640553 - Wij werken alleen op afspraak!

 

  Hairstudio de Oase is verhuisd en heeft een nieuwe naam: Uw Haarspecialist.

  Ga naar de nieuwe site: uwhaarspecialist.nl

 

Chemotherapie 

Bij bepaalde ziekten bestaat de mogelijkheid dat u behandeld wordt met chemotherapie. Hierdoor kunt u uw haar gedeeltelijk of geheel verliezen. Uw haar zal na het beëindigen van de behandeling hoogstwaarschijnlijk weer terug groeien. Toch is het begrijpelijk dat de periodes van haaruitval wilt overbruggen met behulp van een haarwerk.   

Onze missie is om te zorgen dat wij een haarwerk vinden wat zo dicht mogelijk bij uw eigen haar stijl ligt, waardoor u dicht bij uzelf kunt blijven tijdens deze hectische periode. Graag ontmoeten wij u voordat de chemobehandeling start om een goed beeld te krijgen van uw haardracht.

Helaas heb ik van dichtbij mee moeten maken wat chemotherapie voor impact heeft. Verder heb ik ook deelgenomen aan de cursus ‘Begeleiden van cliënten met kanker', dit is een cursus voor Haarwerkers, welke georganiseerd is door de ANKO en de stichting 'Goed verzorgd, Beter gevoel'. 

Kosteloos reserveren

Als het onzeker is of u door de chemotherapie of het gebruik van de ijskap uw haar verliest, dan kunt u bij Hairstudio de Oase het vooraf uitgekozen haarwerk 3 weken kosteloos te reserveren. Vanaf het moment dat u daadwerkelijk uw haar verliest, zal het haarwerk binnen 48 uur afgeleverd worden. Mocht u toch geen haarwerk nodig hebben, omdat het haarverlies meevalt dan kunt u dat laten weten en worden er geen kosten in rekening gebracht.

Wij raden u aan om familieleden en/of vrienden mee te nemen  zijn uiteraard ook van harte welkom bij uw bezoek. Zij kunnen u helpen met het maken van een weloverwogen keuze. Wanneer u wegens persoonlijke omstandigheden niet in de mogelijkheid bent om onze salon te bezoeken, dan breng ik u graag een bezoek thuis (of in het ziekenhuis). Ook de bezoeken op locatie zijn kosteloos en vrijblijvend.

Vergoeding Zorgverzekering

De basis vergoeding wanneer u een haarwerk aanschaft ivm chemotherapie is € 436,- en gaat wel ten koste van uw eigen risico. Hairstudio de Oase zal tijdens de eerste afspraak voor u informeren naar de hoogte van de vergoeding bij uw zorgverzekeraar. Ook de aanvraag zullen wij voor uw verzorgen.


Hairstudio de Oase

Abeltasmanplein 3 A-023
Zorgcirkel locatie Zuidland
1448 NL Purmerend
+31 (0)299-640553
+31 (0)612233162

Social media