Bel ons: 0299 640553 - Wij werken alleen op afspraak!

 

  Hairstudio de Oase is verhuisd en heeft een nieuwe naam: Uw Haarspecialist.

  Ga naar de nieuwe site: uwhaarspecialist.nl

 

1e intake gesprek

meer over 3

Voor het intake gesprek nodigen wij u uit in de salon of komen wij langs op uw gewenste locatie. Tijdens dit gesprek nemen wij zaken door zoals:

  • uw haarprobleem
  • de mogelijke oplossingen voor uw probleem
  • de bevestigingsmethode
  • maatwerk of confectie 
  • echt of synthetisch haar
  • uw verzekering
  • uw budget

Tijdens dit gesprek kunnen wij u voorzien van een kostenindicatie. Een persoonlijk intake gesprek is bij Haarwerkstudio de Oase geheel vrijblijvend, zonder enige verplichting en geheel kostenloos, ook
indien dit op een andere locatie plaatsvindt.

Vervolgafspraak 

Tijdens deze afspraak presenteren wij u een zichtzending samengesteld naar aanleiding van uw wensen tijdens het intakegesprek, welke u direct kunt passen. Deze zichtzending kan al geleverd worden binnen 24-48 uur. Ook deze afspraak is weer geheel vrijblijvend, tot u de juiste oplossing voor u heeft gevonden en deze wilt aanschaffen.

Wij blijven u ook na de aankoop persoonlijk begeleiden bij het onderhoud van uw haarwerk, de verzorging hiervan en eventuele aanpassingen of reparaties.

Heeft u in vanwege medische redenen een haarwerk nodig? Dan heeft u recht op een vergoeding van de zorgverzekeraar. Wij ontlasten u volledig bij de aanvraag en administratieve afhandeling hiervan. Haarwerkstudio de Oase is tevens erkend ANKO Haarwerkspecialist.

Discretie en Privacy

Discretie staat bij ons hoog in het vaandel. Wij werken uitsluitend op afspraak. Hierbij hebben alleen u en uw familieleden en/of vrienden de beschikking over de salon, waardoor uw privacy optimaal gewaarborgd wordt.

Hairstudio de Oase

Abeltasmanplein 3 A-023
Zorgcirkel locatie Zuidland
1448 NL Purmerend
+31 (0)299-640553
+31 (0)612233162

Social media